Vakuumpåsar

Färsk mat varje dag. Vakuumpåsar för professionell och hemmabruk. Bevara smak och kvalitet. Utmärkt för lagring och transport. Upptäck det bästa valet för färsk mat.

Vakuumpåse 90MY


Vakuumpåsar för färskt kött utan ben, fiskfileer och andra livsmedel.
EJ AVSEDD FÖR KOKNING ELLER PASTÖRISERING.

Vakuumpåse 130 x 250 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

119 kr1904 kr

Vakuumpåse 150 x 200 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

130 kr1645 kr

Vakuumpåse 150 x 375 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

231 kr1724 kr

Vakuumpåse 180 x 350 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

251 kr2030 kr

Vakuumpåse 200 x 250 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

163 kr2590 kr

Vakuumpåse 200 x 400 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

219 kr2045 kr

Vakuumpåse 200 x 450 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

349 kr2846 kr

Vakuumpåse 250 x 300 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

265 kr2169 kr

Vakuumpåse 250 x 350 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

298 kr2534 kr

Vakuumpåse 250 x 450 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

377 kr3815 kr

Vakuumpåse 250 x 700 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

480 kr1754 kr

Vakuumpåse 300 x 350 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

385 kr3220 kr

Vakuumpåse 300 x 400 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

433 kr3469 kr

Vakuumpåse 300 x 500 mm, 90 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

567 kr3430 kr

Vakuumpåsar 150MY

Extra kraftiga vakuumpåsar för kött eller fisk med ben eller andra livsmedel som ska tåla hantering.
EJ AVSEDD FÖR KOKNING ELLER PASTÖRISERING.

Vakuumpåse 165 x 250 mm 150 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

245 kr1981 kr

Vakuumpåse 200 x 250 mm 150 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

308 kr2543 kr

Vakuumpåse 200 x 300 mm 150 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

377 kr3010 kr

Vakuumpåse 200 x 400 mm 150 m

Betygsatt 0 av 5
(0)

476 kr3803 kr

Vakuumpåsar för livsmedel

Vakuumpåsar för livsmedel är en praktisk och effektiv lösning för att förlänga hållbarheten och bibehålla livsmedlens färskhet. Dessa påsar används för att skapa en lufttät försegling runt livsmedel, vilket minimerar kontakt med syre och därmed förhindrar oxidation och försämring av matvarorna. Genom att avlägsna luften minskas även risken för mikroorganismers tillväxt, vilket är särskilt viktigt för att bevara smak och näringsvärde.

Vakuum påsar finns i olika storlekar och tjocklekar för att passa olika livsmedelsbehov. De är särskilt användbara för förvaring av färska råvaror, kött, fisk och frysta produkter. Dessutom underlättar vakuum påsarna även för sous vide-matlagning genom att säkert försegla ingredienserna. Med förmågan att minska matsvinn och öka hållbarheten är vakuum påsar ett oumbärligt verktyg i det moderna köket.

Vakuumpåsar för mat

Vakuumpåsar för matrevolutionerar hur vi förvarar och konserverar livsmedel. Dessa specialdesignade påsar skapar en lufttät miljö som förlänger matens hållbarhet betydligt genom att förhindra oxidation och bakterietillväxt.

Perfekta för sous vide-matlagning och långtidsförvaring, vakuum påsar bevarar inte bara färskheten utan även smak, näring och konsistens hos dina favoriträtter. Användbara för både hemmakockar och professionella kockar, dessa påsar är slitstarka, säkra och enkla att använda.

De minimerar matsvinn, sparar plats i kylskåpet och möjliggör organisering. Upptäck det praktiska och effektiva sättet att bevara matens kvalitet och njut av smakfulla och färska måltider längre.

Bästa vakuumpåsar för mat

De bästa vakuumpåsarna för mat erbjuder enastående försegling och bevarar matens färskhet längre. Tillverkade av högkvalitativt material och utformade för enkel användning, dessa påsar säkerställer att maten förblir fri från luft och därmed bibehåller smak, näringsämnen och konsistens.

Oavsett om det är för sous vide, förvaring eller långtidslagring, är dessa påsar slitstarka och pålitliga. De minskar även matsvinnet genom att förlänga hållbarheten för både råvaror och färdiga måltider.

Med de bästa vakuum påsarna för mat kan du njuta av kvalitetsmat varje gång och minska avfallet samtidigt som du sparar pengar och bevarar miljön.

Vakuumpåsar för kött

Vakuumpåsar för kött är kockars och köttälskares bästa vän. Dessa specialiserade påsar låter dig försegla köttet lufttätt, vilket bevarar dess färskhet, saftighet och smak på ett effektivt sätt.

Genom att eliminera luftkontakt minskar dessa påsar risken för oxidering och förlust av näringsämnen. Perfekta för sous vide-cooking, långtidsförvaring i frysen eller marinering, vakuum påsar för kött förlänger hållbarheten och garanterar att varje tugga är en smakrik upplevelse.

Dessutom minskar de matsvinnet genom att förlänga köttets livslängd. Investera i vakuum påsar för kött och njut av färskhetens magi varje gång du lagar ditt favoritkött.

Vakuumpåsar för grönsaker

Vakuumpåsar för grönsaker är en revolutionerande lösning för att bevara färskheten och näringsämnena i grönsaker under längre tid. Genom att skapa en lufttät försegling förhindrar dessa påsar luftens inträngning, vilket minskar oxidation och håller grönsakerna fräscha och krispiga längre.

De är idealiska för att förvara färska grönsaker från trädgården eller marknaden, och de är också utmärkta för att förvara frysta grönsaker. Vakuum påsar för grönsaker är inte bara praktiska för hemmakockar utan är också oumbärliga för restauranger, kaféer och livsmedelsbutiker som vill erbjuda färska och kvalitativa grönsaker till sina kunder.

Dessa påsar är tillverkade av högkvalitativt material som är säkert för livsmedel och är enkla att använda med vakuumförseglingsmaskiner. Genom att använda vakuum påsar för grönsaker kan du minska matsvinnet, spara pengar och njuta av hälsosamma och färska grönsaker när som helst på året.

Vakuumpåsar för frukt

Vakuumpåsar för frukt är det ultimata valet för bevarande av smak och färskhet. Denna innovativa förpackningslösning skapar en lufttät barriär runt frukten, vilket förlänger dess hållbarhet och minskar risken för oxidering och förlust av näringsämnen.

Genom att avlägsna luften från påsen förhindras bakterier och mögel från att tränga in, vilket håller frukten frisk och saftig längre. Vakuum påsar är särskilt användbara för förvaring av skivad frukt, som äpplen, päron och citrusfrukter, och säkerställer att varje tugga är lika fräsch som när den skars.

Dessutom är de idealiska för att frysa frukt, vilket bevarar dess textur och smak för framtida användning i smoothies, pajer eller desserter. Genom att investera i vakuum påsar för frukt får du inte bara längre hållbarhet utan också smakrikare och mer näringsrika fruktupplevelser varje gång du öppnar påsen.

Vakuumpåsar för fisk

Vakuumpåsar för fisk är den ultimata lösningen för att bevara färskheten och kvaliteten hos ditt favoritskött från havet. Dessa specialdesignade påsar är tillverkade av högkvalitativt material som är syre- och fuktavvisande, vilket skapar en lufttät försegling som förhindrar oxidationsprocessen och håller fisken färsk mycket längre än traditionella förvaringsmetoder.

Vakuumpåsarna är också utmärkta för att förhindra fisklukt från att sprida sig i kylen eller frysen, vilket håller din matlagringsmiljö ren och fräsch. Dessutom gör deras genomskinliga design det enkelt att identifiera innehållet utan att öppna påsen.

Oavsett om du är en entusiastisk hemmakock som värdesätter kvalitet eller en professionell kock som söker det bästa för ditt kök, ger vakuum påsar för fisk dig möjligheten att njuta av havets delikatesser i sitt mest utsökta tillstånd närhelst du önskar. Optimerad förvaring möjliggör inte bara längre hållbarhet utan bevarar också fisks smak och näringsvärde för en överlägsen kulinarisk upplevelse.

Vakuumpåsar för korv

Vakuumpåsar för korv är den ultimata lösningen för att behålla korvens smak, färskhet och saftighet över tid. Dessa specialdesignade påsar skapar en lufttät försegling runt korven, vilket hindrar syre från att tränga in och orsaka oxidation.

Genom att eliminera luftkontakt minskar vakuum påsarna risken för bakterietillväxt och förlänger hållbarheten på korven avsevärt. De är idealiska för både kommersiella korvproducenter och hembagare som vill bevara korvens delikata smaker och texturer.

Utöver förlängd hållbarhet är vakuum påsar ett utmärkt val för sous vide-matlagning, där korven kan tillagas vid låga temperaturer med behållen saftighet och smak.

Dessa påsar är tillverkade av högkvalitativt material som är säkra för livsmedelskontakt och hållbara nog att klara av korvens vikt och saftighet. Med vakuum påsar för korv kan du njuta av en förstklassig smakupplevelse varje gång du serverar korv, oavsett om det är grillad, kokt eller sous vide-tillagad. Skapa perfektion och bevara autentisk smak med vakuum påsar för korv.

Hur fungerar vakuumpåsar?

Vakuumpåsar är intelligenta lösningar för matförvaring och bevarande. Genom att avlägsna all luft från påsen förhindrar de effektivt oxidation och förlängd hållbarhet.

Processen innebär att en vakuumpackare drar ut all luft från påsen och sedan förseglar den lufttätt. Denna avsaknad av syre minskar risken för bakterier och mögel, vilket håller maten färsk längre och bevarar dess smak och näringsvärde. Denna teknik är också populär inom sous vide-matlagning, där vakuumförseglade påsar används för att behålla smaker och saftighet. Vakuum påsar är därmed oumbärliga verktyg för att bevara matens kvalitet och minska matsvinnet.

Gör så här

För att använda vakuumpåsar, placeras matvarorna inuti påsen och sedan dras all luft ut med hjälp av en vakuumpackningsmaskin. När luften har avlägsnats förseglas påsen tätt, vilket skapar en förseglad miljö där syre och mikroorganismer inte kan tränga in. På så sätt förhindras matens nedbrytning och därmed förlängs hållbarheten avsevärt.

Fördelar med vakuumpåsar för livsmedel

Hållbarhet och minskat matsvinn

En av de mest betydande fördelarna med vakuumpåsar för livsmedel är dess bidrag till minskat matsvinn. Genom att förhindra syreexponering och skydda matvarorna från mikroorganismer bevaras matens färska smak och näringsämnen under längre perioder. Detta innebär att vi kan lagra mat längre utan att förlora dess kvalitet, vilket i sin tur minskar behovet av att slänga bort livsmedel som har blivit dåliga. På så sätt hjälper vakuum påsar till att främja en mer hållbar och ansvarsfull hantering av matresurser.

Bevarande av näringsämnen

Förutom att förlänga hållbarheten på livsmedel, bevarar vakuumpåsar också deras näringsvärde. När matvaror utsätts för syre kan vissa näringsämnen brytas ner och oxidationsprocesser kan reducera dess kvalitet. Genom att eliminera syreexponeringen minskar vakuum påsar dessa negativa effekter och ser till att vitaminer, mineraler och andra viktiga näringsämnen i maten behålls i större utsträckning.

Förbättrad smak och konsistens

När livsmedel förvaras i vakuumpåsar behåller de sin ursprungliga smak och konsistens bättre jämfört med traditionell förvaring. Utan utsättning för luft och fuktighet undviks problem som matens uttorkning eller upptagande av oönskade lukter. Resultatet blir att maten smakar fräschare och mer likt när den först tillagades.

Vakuumpåsar för köttprodukter

När det gäller köttprodukter har vakuumpåsar visat sig vara en utmärkt metod för att förlänga hållbarheten och bevara kvaliteten. Rött kött, fågel och fisk utsätts ofta för snabb nedbrytning på grund av syre och mikroorganismer. Genom att använda vakuum påsar kan man undvika bakteriell tillväxt och minimera risken för att köttet blir torrt eller får frostskador i frysen.

Vakuumpåsar för frukt och grönsaker

Frukt och grönsaker är ofta känsliga för luft och fukt, vilket kan påskynda deras nedbrytning. Vakuumpåsar bidrar till att bevara den färska smaken och krispigheten hos dessa produkter. Dessutom kan de användas för att förpacka frukt och grönsaker i mindre portioner, vilket underlättar enklare och mer praktisk förvaring.

Vakuumpåsar för mejeriprodukter

Mejeriprodukter som ost och smör kan också dra nytta av vakuumpåsar. Genom att förhindra syreexponeringen minskar vakuum påsar risken för mögelbildning och förlängs hållbarheten av dessa produkter. Dessutom bidrar den lufttäta förseglingen till att bevara den ursprungliga smaken och konsistensen hos mejeriprodukterna.