Korvtillverkning

Korvtillverkning

Korvtillverkning

Att göra sina egna korvar hemma är inte bara en kul och kreativ aktivitet, utan det ger också möjligheten att skapa unika smaker och anpassa korvarna efter dina personliga preferenser. För att göra korvtillverkningsprocessen smidig och effektiv, introducerar FFtech ett utbud av manuella korvstoppare som är perfekta för privatpersoner.

Korvstoppare 3 liter

För de som vill prova på korvtillverkning i mindre skala är vår 3 liters korvstoppare idealisk. Den är lättanvänd och perfekt för att skapa mindre mängder av olika korvar.

Pris: 2660kr

Korvstoppare 3 liter

Korvstoppare 5 liter

Med en större kapacitet passar vår 5 liters korvstoppare bra för dem som vill experimentera med olika recept och skapa varierande korvstorlekar. Den är en pålitlig följeslagare för din korvtillverkningsresa.

Pris: 4990kr

Manuel korvstoppare som klara upp till 5 liter. Vår biligaste korvstoppare som hjälper dig att göra korv enkelt i hemmet.

Korvstoppare 8 liter

För ambitiösa hemmakockar är vår 8 liters korvstoppare ett utmärkt val. Den är konstruerad för att hantera större mängder och ger möjlighet att producera korvar i olika storlekar och former.

Pris: 5150kr

Gör korv hemma med korvstopparen som klarar upp till 8 liter. Billig och tålig korvstoppare som gör jobbet

Korvstoppare 10 liter

För de som siktar på professionell kvalitet och kvantitet i korvtillverkningen är vår 10 liters korvstoppare det perfekta valet. Den stora kapaciteten möjliggör produktion av korvar i bulk utan att kompromissa med kvaliteten.

Pris: 8900kr

Bästa korstopparen för jägare eller om tillhör du en jägarförening som gillar att göra korv av ert byte så har vi rätt produkt för dig

Oavsett vilken modell du väljer, garanterar FFtechs manuella korvstoppare enkel användning och tillförlitlig prestanda. Utforska världen av korvtillverkning hemma och låt våra maskiner vara din pålitliga följeslagare på denna smakrika resa. Kontakta FFtech för mer information och börja din korvtillverkning expedition idag!

Om oss

Vi erbjuder livsmedelsmaskiner som gör skillnad för företag och privatpersoner inom framställningen av livsmedelsprodukter. Våra maskiner är specialiserade inom köttbearbetning.

Läs mer

Dela våra inlägg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Köttkvarn MAINCA PM-70

Betygsatt 0 av 5
(0)

23900 kr24900 kr

Blandare Mainca RM-20

Betygsatt 0 av 5
(0)

36295 kr