Effektiv Hamburgerproduktion HA-2200 från Mainca

hamburgermaskin

Effektiv Hamburgerproduktion HA-2200 från Mainca

Är du i livsmedelsbranschen och letar efter en pålitlig hamburgermaskin för effektiv produktion? FFtech erbjuder den högpresterande modellen Hamburger formare Mainca HA-2200, designad för att möta kraven i snabbmatssammanhang och stora produktioner.

Effektiv Hamburgerproduktion HA-2200 från Mainca

Funktioner:

  • Produktivitet: Imponerande kapacitet på upp till 2200 enheter per timme, vilket möjliggör snabb och kontinuerlig produktion.
  • Tankkapacitet: Välj mellan två tankalternativ – antingen 25 liter (15 kg) eller 45 liter (25 kg) för att passa din produktionsvolym.

Fördelar med Mainca HA-2200:

  1. Hög produktionseffektivitet: Med en imponerande hastighet på 2200 enheter per timme är Mainca HA-2200 idealisk för stora produktionsbehov.
  2. Anpassningsbar tankkapacitet: Välj den tankstorlek som passar bäst för din verksamhet, antingen 25 liter eller 45 liter.
  3. Kvalitet och pålitlighet: FFtechs Hamburger formare Mainca HA-2200 är konstruerad med fokus på hållbarhet och pålitlighet för långvarig användning.
Hamburgermaskin är den perfekta livsmedelsmaskinen när du vill göra tusentals hamburger biffar om dagen. Med Arbetsband till hamburgare maskinen

För vem är Mainca HA-2200 lämplig?

  • Snabbmatskedjor
  • Restauranger med hög efterfrågan på hamburgare
  • Livsmedelsproducenter med stora volymer

Investera i Mainca HA-2200 för att öka din produktionskapacitet och leverera kvalitetshamburgare till dina kunder. Kontakta FFtech för mer information om denna avancerade hamburgermaskin.

hamburgermaskin

Hamburgermaskin

Hamburgermaskinen Mainca HA-2200 från FFtech är en avancerad lösning för företag inom livsmedelsbranschen som strävar efter effektiv och högkvalitativ hamburgerproduktion. Med en imponerande kapacitet på upp till 2200 enheter per timme möjliggör denna maskin snabb och kontinuerlig produktion för att möta stora efterfrågestunder.

Det innovativa designkonceptet inkluderar en justerbar tank med två alternativ – antingen 25 liter (15 kg) eller 45 liter (25 kg) – vilket ger flexibilitet beroende på produktionsbehov. Mainca HA-2200 kombinerar hög produktivitet med användarvänlighet och pålitlighet, vilket gör den perfekt för snabbmatskedjor, restauranger med hög volym och livsmedelsproducenter som värderar kvalitet.

Denna hamburgermaskin är en investering i långsiktig effektivitet och hållbarhet, och dess avancerade teknologi säkerställer att den möter kraven för modern hamburgerproduktion. FFtechs Mainca HA-2200 är lösningen för att öka produktionen och leverera läckra hamburgare tillfredsställande både företagets och kundernas behov.

Om oss

Vi erbjuder livsmedelsmaskiner som gör skillnad för företag och privatpersoner inom framställningen av livsmedelsprodukter. Våra maskiner är specialiserade inom köttbearbetning.

Läs mer

Dela våra inlägg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Köttkvarn MAINCA PM-70

Betygsatt 0 av 5
(0)

23900 kr24900 kr

Blandare Mainca RM-20

Betygsatt 0 av 5
(0)

36295 kr