Skärmaskin för chark

Skärmaskin för chark

Skärmaskin för chark

När det kommer till skärmaskiner för chark är FFtech en pålitlig partner för att uppfylla högsta krav på kvalitet och precision. Vår SKÄRMASKIN för chark kombinerar modern teknik med användarvänlig design för att skapa en smidig och effektiv skärförmåga inom charkuterivaror.

Med en klingdiameter på upp till 300 mm och möjlighet att justera skivtjockleken upp till 15 mm, möter vår skärmaskin behoven för olika charkprodukter. Den lutande klingan underlättar frammatningen av pålägg som skinka och korv, och den kraftfulla 0,55 hp-motorn ger tillräcklig kraft för att hantera olika skärkrav.

Våra skärmaskiner för chark är konstruerade med rostfritt stål och har vattentäta kullager, vilket garanterar inte bara hållbarhet utan också enkel rengöring och underhåll. Den integrerade slipapparaten håller klingen skarp och redo för varje skivning, och maskinens lösa delar tål maskindisk, vilket ger extra bekvämlighet för användarna.

Vare sig du driver en delikatessbutik, restaurang eller annan verksamhet inom charkbranschen, ger vår SKÄRMASKIN för chark en optimal kombination av modern elegans och funktionalitet. Med hög precision och pålitlighet i varje snitt möjliggör våra skärmaskiner en smidig och effektiv produktion av charkuterivaror.

Investera i SKÄRMASKIN för chark och ta steget mot överlägsen skärförmåga för att uppfylla och överträffa kundernas förväntningar. Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt sortiment och för att göra din beställning.

Skärmaskiner vi erbjuder

SKÄRMASKIN GS 220 SP från FFtech

Att skära charkuterivaror med precision kräver en pålitlig och högkvalitativ skärmaskin. FFtech presenterar stolt SKÄRMASKIN GS 220 SP, en kvalitetsmaskin designad för att möta kraven inom charkbranschen.

Tekniska specifikationer

 • Klingdiameter: 220 mm
 • Max. snittmått: (LxH) 190×160 mm
 • Basmått: 415 x 280 mm
 • Anslutning: 1-fas, 240V, 50 Hz
 • Effekt: 0,25 hp
 • Klinghastighet: 300 rpm
 • Skivtjocklek: 0-15 mm
 • Vikt: 14 kg

Funktioner och fördelar

 1. Kraftfull och Effektiv: Med 0,25 hp motor och en klinghastighet på 300 rpm möjliggör denna maskin snabb och effektiv skivning av charkuterivaror.
 2. Precision och Mångsidighet: Justerbar skivtjocklek upp till 15 mm ger möjlighet att skapa skivor efter önskemål, med maximala snittmått på 190×160 mm.
 3. Hållbar Konstruktion: Tillverkad av eloxerad aluminium för ökad hållbarhet och långvarig prestanda. Inkluderar en inbyggd slipapparat för att behålla skärens vassa egenskaper.

Pris och Tillgänglighet

SKÄRMASKIN GS 220 SP finns tillgänglig för 12 000 kr inklusive moms.

Upplev överlägsen skivning och kvalitet i varje snitt med SKÄRMASKIN GS 220 SP från FFtech. Kontakta oss för att göra din beställning eller få mer information om denna imponerande skärmaskin för charkuterivaror.

Skärmaskin för chark

SKÄRMASKIN MC 250 – Precision och kvalitet i varje snitt

FFtech fortsätter att leverera högpresterande skärmaskiner för charkbranschen, och nu introducerar vi stolt SKÄRMASKIN MC 250. Denna kvalitetsmaskin av eloxerad aluminium tar skivning till en ny nivå med avancerade funktioner och imponerande prestanda.

Tekniska specifikationer

 • Klingdiameter: 250 mm
 • Max. snittmått: (LxH) 220×200 mm
 • Basmått: 440 x 290 mm
 • Effekt: 0,33 hp
 • Klinghastighet: 250 rpm
 • Skivtjocklek: 0-15 mm
 • Elanslutning: 1-fas, 240V, 50 Hz
 • Vikt: 17 kg

Funktioner och fördelar

 1. Kraftfull och Mångsidig: Med en 0,33 hp motor och en klingdiameter på 250 mm erbjuder SKÄRMASKIN MC 250 ökad kraft och kapacitet för att hantera olika charkuterivaror.
 2. Större Snittmått: Maximala snittmått på 220×200 mm ger större flexibilitet i skivstorlekar och möjliggör skivning av större charkprodukter.
 3. Robust Konstruktion: Tillverkad av eloxerad aluminium för ökad hållbarhet och långvarig prestanda. Den inbyggda slipapparaten säkerställer att skäret förblir vasst för varje snitt.

Pris och tillgänglighet

SKÄRMASKIN MC 250 finns tillgänglig för 15 290 kr inklusive moms.

Upplev precision och kvalitet i varje snitt med SKÄRMASKIN MC 250 från FFtech. Kontakta oss för att placera din beställning eller för mer information om denna avancerade skärmaskin för charkuterivaror.

Skärmaskin för chark

SKÄRMASKIN VETTA VSGP 300 – Modern elegans och funktionalitet i en

För den som söker modern elegans kombinerad med hög funktionalitet i en skärmaskin för charkprodukter presenterar FFtech stolt SKÄRMASKIN VETTA VSGP 300. Denna avancerade maskin är designad för att leverera överlägsna skivningsresultat och bekväm användning.

Tekniska specifikationer

 • Klingstorlek: 300 mm
 • Skivtjocklek: Upp till 15 mm
 • Drivning: Kuggväxel
 • Max. produktmått (snittyta): 210 x 260 mm
 • Vagnrörelse: 320 mm
 • Yttermått: L.720 x Br.500 x H.550 mm (bas 510 x 330)
 • Basmått: 460 x 350 mm
 • Motor: 0,55 hp
 • Anslutning: 1-fas, 240V, 50 Hz
 • Vikt: 50 kg

Funktioner och fördelar

 1. Lutande Klinga för Enkel Frammatning: Den lutande klingan möjliggör enkel frammatning av pålägg som skinka, korv och andra delikatessvaror. Produktens tyngd styr frammatningen för ökad bekvämlighet.
 2. Rostfritt Stål och Maskindisk: Byggd helt i rostfritt stål med vattentäta kullager och integrerad slipapparat. Alla lösa delar tål även maskindisk för enkel rengöring och underhåll.
 3. Kraftfull och Mångsidig: Med en motor på 0,55 hp och en klingstorlek på 300 mm erbjuder SKÄRMASKIN VETTA VSGP 300 kraft och kapacitet för att hantera olika charkuterivaror.

Pris och tillgänglighet

SKÄRMASKIN VETTA VSGP 300 finns tillgänglig för 31 590 kr inklusive moms.

Upplev den perfekta kombinationen av modern elegans och funktionalitet med SKÄRMASKIN VETTA VSGP 300 från FFtech. Kontakta oss för att göra din beställning eller för ytterligare information om denna toppmoderna skärmaskin för charkprodukter.

Skärmaskin för chark

Kontakta oss

Kontakta oss om du behöver hjälp. Du når oss på mail eller telefon. Vi prioriterar sig och dina önskemål så kontakta oss om du har några frågor. Om du inte hittar det du letar efter är du välkommen att besöka vår sammarbetspartner som erbjuder ett stort utbud av livsmedelsmaskiner.

Om oss

Vi erbjuder livsmedelsmaskiner som gör skillnad för företag och privatpersoner inom framställningen av livsmedelsprodukter. Våra maskiner är specialiserade inom köttbearbetning.

Läs mer

Dela våra inlägg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Köttkvarn MAINCA PM-70

Betygsatt 0 av 5
(0)

23900 kr24900 kr

Blandare Mainca RM-20

Betygsatt 0 av 5
(0)

36295 kr